Apply For Jobs 

Despre noi

Parcel Connect este o companie logistică bine pusă la punct, care livrează în numele celui mai mare retailer online din Marea Britanie. Funcționăm din peste 25 de locații din regiunile Londra, Wiltshire, Devon și Norfolk. De asemenea, operăm în unele țări din UE și avem poziții deschise acolo.

Aplicați acum și vă vom contacta cu detalii despre următoarea noastră dată de interviu pe care o avem săptămânal pentru toate locațiile.

Bine ați venit la Logistics International

De la mici agenți de livrare locală la logistică internațională în mai multe moduri diferite în câțiva ani. Suntem mândri să spunem că a fost creat doar prin inovația, rețeaua noastră, munca grea și angajamentul de a îndeplini așteptările clienților noștri.

O filozofie concentrată a serviciului clienților care leagă echipa noastră la nivel global se află în vârful propunerii noastre de valoare. Instrumentele noastre incredibil de ușor de utilizat oferă managementul vizibil la nivel mondial și vizibilitate, care sunt flexibile și personalizabile la cerințele fiecărui client.

Parcel Connect este un adevărat furnizor de servicii de transport și logistică, iar experiența noastră logistică include servicii locale, globale și de depozitare / distribuție.

CUM NE AJUTĂM

Soluții logistice pentru afacerea dvs.

Locatii la nivel Global

Mișcări internaționale

Urmărire computerizată

Sigur și rapid